Kom bij ons werken

Onze organisatie staat voor kwaliteit, hoge productie en prettige werkomstandigheden. Een vast team medewerkers zet zich hier dagelijks met veel passie voor in. Om onze tomaten te kunnen produceren, zijn er tijdens de oogstperiode die loopt van eind maart t/m begin november, vele extra handen nodig. Flexwerkers, ZZp-ers en scholieren komen dan ons vaste team versterken. Voor de oogstperiode zijn we ook op zoek naar jou!

Werken als flexmedewerker

Flexwerkers werken bij ons per seizoen, van eind maart tot circa halverwege december. Wij streven er naar om onze flexwerkers zo goed mogelijk op te leiden, een hecht team te vormen en hen bij voorkeur tot aan het einde van het seizoen bij ons te houden. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag en indien nodig ook op zaterdagochtend. Wil jij dit seizoen ook als flexwerker bij ons werken? Dat kan! Je moet je daarvoor aansluiten bij één van de uitzendbureaus waar wij mee samenwerken. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Werken als scholier

Ben jij op zoek naar een te gekke job in de zomervakantie? Dan ben je van harte welkom bij ons! Vanaf 1 juli t/m 31 augustus maken wij een pool van scholieren om de werkzaamheden op te vangen tijdens de afwezigheid van onze flexwerkers, die in de zomermaanden ook graag op vakantie gaan. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 15:00 uur. Ga je zelf ook nog op vakantie? Of heb je liever ook nog een aantal dagen vrij? Geen probleem! In overleg wordt besproken wanneer je kan komen werken. Geef jezelf (én je vrienden) snel op!

Werken als vaste medewerker

Prominent Hoogerbugge B.V. is een dynamische organisatie met een fijne bedrijfscultuur. Ons vaste team bestaat uit een groep gemotiveerde werknemers die zich dagelijks inzetten om het productieproces te bevorderen en op gang te houden. Wil jij daar ook onderdeel van zijn? Wij zijn altijd op zoek naar jong talent! Ben je dus op zoek naar een leuke baan waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen? Stuur dan vooral een open sollicitatie en vertel ons waarom jij graag bij ons zou willen werken. En wie weet sta jij binnenkort ook tussen het groen!