Contact

Onze organisatie is gevestigd in Lepelstraat, vlak naast een kleine dorpskern in West-Brabant. Ons kassencomplex bestaat uit 2 kassen met elk een eigen ingang, parkeerplaats, kantine, kleedkamer en toiletgebouw. Daarnaast beschikken wij over een eigen verpakkingshal welke is gesitueerd aan kas 1.

Contact

U kunt via verschillende wegen contact met ons opnemen:

Kas 1

Zoekweg 76, 4664 RA

Lepelstraat

Kas 2

Zoekweg 78, 4664 RA

Lepelstraat

Contactformulier

Heeft u een vraag, op-of aanmerking? Dan kunt u ook onderstaan contactformulier invullen. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Aan reisinformatie groot vrachtverkeer

Wilt u ons bedrijf met groot vrachtverkeer bezoeken? Dan verzoeken wij u vriendelijk om de aanbevolen route van uw navigatiesysteem te negeren en in plaats daarvan de door ons geadviseerde route te nemen. Dit om overlast bij omwonenden zo veel mogelijk te beperken. De aanbevolen route kunt u hier downloaden

Prominent Hoogerbrugge
tomaten proeven?

Dat kan! Wij hebben een verkooppunt bij onze teeltlocatie waar u onze losse tomaten 24/7* kan kopen. Ze komen rechtstreek uit de kas, verser kan niet! Ook telen wij speciaal voor de particuliere verkoop een kleine oplage overheerlijke snoeptomaten. Heerlijke friszoet van smaak. Lekker als gezonde snack of voor door bijvoorbeeld een salade. Heeft u ze al geproefd?

* Tomaten zijn alleen verkrijgbaar tijdens ons oogstseizoen vanaf medio eind maart t/m eind oktober. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor actuele informatie.